Rallye Praha Revival už klepe na kapotu

22.04.2012 13:01

Již příští víkend 27. – 29. 4. startuje Rallye Praha Revival, jedna z největších motoristických událostí, která se u nás pořádá. Startuje se opravdu z exkluzivního místa a to z Václavského náměstí. Jak jen to ten Eda dokázal? Historic Team Slaný má na startu pět vozů. Bezesporu největší hvězdy slánského teamu jsou několikanásobní mistři republiky Jiří Webinger a Václav Civín, startující na Trabantu od Martina Štefla.

 

S číslem 87 vyráží do boje o posty nejvyšší ostřílená a léty sehraná posádka Libor Břížďala a Zdeněk Řehák s osvědčenou Škodou 130L z roku 1978. Z další Škodou Rapid 136 budou bojovat Jarda Urban a Radek Urban a podle nejčerstvějších zvěstí je Rapid připraven na 560 kilometrů dlouhou soutěž.

 

S VW Golf I se postaví na start Honza Brabec st. a Honza Brabec ml. Na Golfu se stále ještě pracuje, dolaďují se poslední detaily, jako je motor, převodovka a tak dál. Pátým vozem na startu je další Škoda Rapid za volantem s Jirkou Benešem a spolujezdcem synem Edou, který už stabilně startuje za slánský Historic Team jak v soutěžích, tak v závodech do vrchu.

        

 

Zastoupení Historic Teamu Slaný je ale i v direktoriátu soutěže, neboť hlavním fotografem soutěže není nikdo jiný, než náš kamarád Jirka Fryje, takže Jiřik, foť nás!