Již pátý ročník Historic Kokořínsko 14. - 15. února 2014

23.11.2013 10:35

  Oproti minulým ročníkům nastala malá změna, centrum soutěže nebude sice v Lobči, ale v  autokempu ve Mšeně (možná se slavnostním startem na náměstí).  Doufáme, že tato změna lokality neubere na atraktivnosti soutěže oproti zámku v Lobči, a poskytne stejné zázemí jak pro soutěžící tak pro pořadatele. Kokořínsko  zahájí další ročník seriálu Historic 2014 v jízdě pravidelnosti historických vozidel vyrobených do roku 1985. Poprvé se jelo na sněhu, potom na suchu, uvidíme tedy letos, jaké klimatické podmínky budou na posádky čekat.  Doufejme, že sněhové.  Věřme, že i tentokrát se sjede velmi zajímavé startovní pole, snad ještě početnější, i přestože vyhláška nařizuje použití zimních pneumatik. Jízda pravidelnosti začne páteční večerní etapou, na kterou naváže sobotní celodenní etapa. Podrobnější informace jsou v rubrice propozice. Na   stránkách ASK Praha budou další informace.

Další podniky seriálu by měli být ty samé: HISTORIC  KRKONOŠE - JIZERA - ŽELIV, prozatím nejsou známi termíny konání, ale jistě budou brzy zveřejněny.

 

Pokud má i váš Veteran klub zájem a chuť uspořádat soutěž pravidelnosti automobilových veteránů, s měřením časů časomírou, zapojte se do našeho Seriálu Historic. Pravidla jsou jednoduchá a volná. Podmínkou je start vozidel starších 30 let (po dohodě s pořadatelem i 25 let)

V případě zájmu kontaktuje:  Aleš Hodouš, tel: 606 945 182,
mail: ask@centrum.cz.