Historic Liberec už klepe na (nebeskou) bránu.

10.04.2012 18:15

  Již tento víkend pokračuje další díl ze seriálu Historic 2012. Tentokrát nás zavede do kraje kopců, kterému vévodí skoro nebes se dotýkající Ještěd.
Samozřejmě nesmíme chybět a už se těšíme co si na nás Milan Bumba a počasí připravili. Soutěž probíhá od soboty do neděle, ale my vyrážíme na sever již v pátek, nasávat nejen místní atmosféru. No ono nasávat pouze atmosféru nejde, když s námi vyráží i Venca s Hankou ze zPlzně.
  Letošní začátek seriálu nás nezachytil v top formě a na Kokořínsku jsme se umístili na 5. místě. Samozřejmě páté místo je nádherné, nicméně oproti loňsku je to propad. Každopádně neházíme itinerář do žita a budeme bojovat o procpání se o něco výše. Hlavně máme spadeno na našeho kamaráda Aleše Urbana s jeho nádhernou Audi. Přátelská rivalita není na škodu a Alešovi máme co vracet z Kokořínska :)
  Když ale uberu trochu toho předstartovního adrenalinu z klávesnice, tak musím samozřejmě přiznat, že jde hlavně o užití si příjemného víkendu, projetí nádherného kraje a podívání se do míst, do kterých bych stěží zabloudil bez itineráře. V další řadě jde o setkání se suprovýma lidma. Vždy když se sejdeme na takovýchto závodech, vzpomenu si jak se zpívá v jedné písni:" v sále už se svítí, je tu hodně těch co znám, tady si nikdo nepřipadá sám". A když už jsem u této písně, tak na závěr už jen hlášení: "Libore, na víkend jsem připraven! CD s hudbou, doutníky, Ibalgin a prášky proti pálení žáhy mám".
  Tak o víkend na viděnou.
Zdeno